Marina Tatil Köyü | ARTVİN

Mükemmel bir hizmetin, işinde uzman bir kadronun uyum içinde çalışmanın bir sonucu olduğunun bilincinde olarak ve bu bilinçle oluşturduğumuz hedef, müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmeyi, sıcak bir ortam suunabilmeyi, isteklerinizi doğru zamanda ve zamanında karşılayabilmeyi kendimize ilke ve görev edindik.

2019 Yılında Marina Tatil Köyü olarak sektöre girmiş olan işletmemiz; konaklama, restorant, zipline, dev salıncak, tekne turu gibi hizmetleriyle başladığı faaliyetlerine kamu kuruluşlarına ve özel sektöre en iyi şekilde hizmet vermeye devam etmektedir.

Hizmet sektöründe kalite bilinciyle koşulsuz müşteri memnuniyetinin bir gereklilik olduğunu düşünmekteyiz. Bugüne kadar vermiş olduğumuz hizmetlerimizde kalite bilincini ilke edinerek, personel, hizmet anlayışı ile bölgemizin ve ülkemizin örnek işletmelerinden biri olmayı hedeflemekteyiz.

Marina Tatil Köyü öncü ve örnek olmayı amaç edinmiş prafesyonellerin birarada uyum içerisinde hizmet verdiği nezih bir işletmedir. Kısa sürede turizm sektöründe özlenen başarıyı yakalamış durumdayız.

Marina Otel Artvin Sofrası ailesi olarak, bizi tercih eden siz değerli  misafirlerimizin rahatlığı ve konforu için odalarımız en güzel şekilde yenilendi.

Otelimiz bungalow yapılardan oluşmtadır. Toplamda 25 adet müstakil ve tamamen birbirinden bağımsız halde olan otel adalarımız göl ve doğa manzaralıdır.
 
FİRMA ADI  Marina Tatil Köyü | ARTVİN
SEKTÖRÜ  Konaklama
 
YETKİLİ KİŞİ  
TELEFON  +90 (466) 284 20 90
GSM  +90 (533) 922 53 65
FAX  
ADRES  ORMANLI KÖYÜ URZUMA MEVKİİ ARTVİN
E-POSTA  artvin@marinatatilkoyu.com
WEB SİTESİ  www.marinatatilkoyu.com
FACEBOOK  
TWITTER  
INSTAGRAM  

Yorum Gönder

0 Yorumlar

advertise

SPONSORLARIMIZ